Nettside om billån eller noe annet - bruk oss!

Vår nettside handler om én enkelt ting: nemlig å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder, og det er derfor vi har utviklet dette produktet. Så om du har en hjemmeside, uansett hva den måtte handle om, være seg billån, fotball, nettbutikk, interiør etc, så kan du være sikker på at denne løsningen er den beste.

Nkel CMS er som kjent et publiseringsverktøy som er databasestyrt, og er kort fortalt et internettprogram som er både oversiktlig og enkelt å bruke. Det betyr at du kjapt kan oppdatere både tekst og øvrig innhold som du har på din nettside.

Ingen installering av programvare er nødvendig og det gjelder alle PC som er involvert i oppdateringen av nettsidene. Det er heller ikke noe behov for å lære seg verken programmering som f.eks. html eller for å drive med opplasting av innholdet på sidene via ftp.

Tilbudet er skreddersydd og det betyr at du kan velge de modulene du til syvende og sist har behov for og vi tilbyr deg naturligvis også oversikt over all statistikk som har med din nettside å gjøre.

Hvis ikke dette er gode nok grunner til å velge Nkel cms så er det ingenting som er det - dette er om trent som å bruke en helt vanlig tekstbehandler!